Скандальна українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і працює в Росії, дуже активно веде свій аккаунт в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила коротеньке відео з виступу на премії "Золотий Грамоффон", яка відбулася 23 листопада в Москві. Так, артистка похвалилася неймовірною розтяжкою, високо задерши ногу в стрибку і показавши уривок гарячого танцю.

"Дивилися трансляцію??👱‍♀️", - поцікавилася Лобода. Фолловери залишилися в захваті: "👍 Це просто шикарно! А яка розтяжка у Світлани! 🔥🔥😍", "На це можна дивитися вічно😘", "Кльово!!!👏👏👏", "Як завжди бездоганно - шикарна❤️🔥🔥🔥браво👏🏻👏🏻👏🏻", "Це просто нереальний виступ! Бомба💣🖤", "штани як у Леонтьєва👍😊", "🔥🔥🔥просто вогонь!", "Просто бомбічна 😍😍".

Популярні новини зараз
Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Світлана Лобода виклала дуже зворушливе фото вагітної себе і зізналася в любові молодшій доньці Тільді.