Колишня солістка гурту "Блестящие" Анна Семенович, яка нещодавно попросила своїх прихильників допомогти акторці Анастасії Заворотнюк у боротьбі з онкозахворюванням, вирішила поділитися кумедним випадком. Так Анна розповіла про інцидент, який стався на початку її кар'єри і дав можливість опинитися на великій сцені.

За словами Анни Семенович, в ті далекі роки гурт "Блестящие" запросили на захід, де гостем був російський президент Володимир Путін. Про це стало відомо завдяки повідомленням російських ЗМІ.

Під час того, як дівчата співали пісню "За четыре моря" і танцювала, на одній з туфель в Семенович розстебнулася застібка. Вона змахнула ногою, підстрибнула і взуття полетіло у Путіна.

Анна Семенович
Анна Семенович

"До президента туфля не долетіла, впала біля ніг, в районі столу, де він сидів" — розповіла Анна Семенович.

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Путін, фото - spbdnevnik
Путін, фото - spbdnevnik

За словами співачки допрацювала номер вона абияк, — було трохи не по собі — звичайно, вона не боялася відправки "за чотири моря", але все ж було ніяково. До того ж переривати виступ дівчата не стали, вибачатися не було часу. На щастя, туфлю шкутильгаючій співачці повернули — це зробив Володимир Винокур, який разом з Левом Лещенком також був учасником виступу.

Нагадаємо, Ірина Білик втратила найдорожчу людину в житті: "Народитися і піти в один день...".

Як повідомляв Знай.uа онкохвора Анастасія Заворотнюк на межі життя і смерті, лікарі опустили руки.

Знай.uа писав, відома співачка терміново звернулася до світу через Заворотнюк: "Моліться!".