Ведуча соціального реаліті "Ревізор Х" Олена Філонова знову взялася худнути. А допомагає їй у цьому учасниця другого сезону проекту Нового каналу – "Екси" - Міла.

Мілу на проекті критикували за численні пластичні операції, проте до втручань дівчина змогла самостійно схуднути на 36 кг. А тепер вона займається тим, що допомагає іншим дівчатам позбутися від зайвої ваги.

" Після народження дитини я поправилася до 93 кг, а після цього схудла до 42 кг. У мене просто зростання дуже маленький. Потім мені більше сподобалися форми, я дійшла до 52 кг, і тримаю цей вага цих пір, – поділилася Міла".

Олена Філонова, прес-служба Нового каналу
Олена Філонова, прес-служба Нового каналу

Олена Філонова познайомилася з Милою в Instagram і зважилася на схуднення разом з нею. Відзначається, що Міла займається диетологией вже близько 7 років і постійно проходить нові курси.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

"Я зараз на всю країну можу зізнатися, що знову поправилася! І знову важу 63 кг. Для мене це просто катастрофа, паніка! Хочу схуднути в ідеалі до 50 кг. Коли стільки важила. Мій зріст – 160 см, тому 50-52 кг – це нормальна вага. У минулому році мені вдалося схуднути на 8 кг і 5 см в обсягах. В ідеалі хочеться позбутися від 13 кг! – зізналася ведуча Нового каналу Олена Філонова".

Учасниця Екси-2, прес-служба Нового каналу
Учасниця Екси-2, прес-служба Нового каналу

Міла розробила для Філонової 30-денну систему живлення.

"Ми почали нещодавно. Маю правило – мої підопічні не стають на ваги частіше, ніж раз на тиждень. Адже іноді це може демотивувати. Приблизно за два місяці, чітко виконуючи всі рекомендації, Олені вдасться схуднути на 13 кг, – розповіла Міла".

Також до харчування Олена додала заняття аквааеробікою і кардіотренування.

Олена Філонова, прес-служба Нового каналу
Олена Філонова, прес-служба Нового каналу

"Якщо робити це регулярно, то з часом будуть дуже красиві ноги і сідниці. Кардіо сильно допомагає втрачати зайву вагу, адже працює максимальну кількість м'язів. Аквааеробікою я займаюся сама, за 20-45 хвилин. Кожне вправу роблю 20-120 раз. Коли їду на море, тренуюся. Після відпочинку повертаюся схудлою. Це результат роботи над собою. Якщо трудитися, можна досягти крутих результатів. Особливо коли з тобою є такий чудовий дієтолог як Міла, – сказала Олена Філонова".

Нагадаємо, "ревізор краси" Олена Філонова розкрила секрет вічної молодості.

Як повідомляв Знай. ua, Никитюк і Філонова поділилися особистими історіями.

Також Знай. ua писав, що життєрадісна Полякова вперше заговорила про наболіле.