У новому сезоні "Танці з зірками" змогла перемогти сама пристрасна пара сезону Ксенія Мішина та Євген Кот, а на фіналі влаштували емоційний перформанс українські зірки. Відповідне відео опублікувала прес-служба каналу 1+1.

Танці з зірками, прес-служба 1+1
Танці з зірками, прес-служба 1+1

На завершальному ефірі танцювального шоу канал «1+1» відкрив різдвяний марафон емоційним перфомансом від Тіни Кароль, Дзідзьо та солістки групи The Hardkiss Юлії Саніної. Артисти створили попурі з пісень і номерів майбутніх гала-концертів "Різдвяна історія з Тіною Кароль". На теплому родинному шоу популярні українські зірки в казкових образах виконають колядки та щедрівки в сучасній інтерпретації.

Танці з зірками, прес-служба 1+1
Танці з зірками, прес-служба 1+1

Після зворушливого відео на сцені з'явився Дзідзьо і устоил в залі справжні народні гуляння з хороводами, танцями та вертепом.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Танці з зірками, прес-служба 1+1
Танці з зірками, прес-служба 1+1

Разом з українським фольклорно-етнографічним ансамблем "Калина" Дзідзьо вийшов у традиційному святковому українському костюмі і станцював з ними народний танець. Для його образу був узятий оригінальний святковий костюм з Гуцульщини.

Нагадаємо, "ревізор краси" Олена Філонова розкрила секрет вічної молодості.

Як повідомляв Знай. ua, Никитюк і Філонова поділилися особистими історіями.

Також Знай. ua писав, що життєрадісна Полякова вперше заговорила про наболіле.