Зірка Instagram Кім Кардашьян, яка прославилася зйомками в сімейному реаліті-шоу, заявила, що хоче відмовитися від відвертих фото в соцмережах. Модель і бізнесвумен зізналася, що через фото в бікіні вона може ставити чоловіка і себе в незручне становище. Про це Кім розповіла в інтерв'ю виданню The Cut.

Своє рішення 39-річна Кардашьян пояснила якимось "пробудженням", а також зізналася, що її чоловік популярний репер Каньє Вест робить їй зауваження з приводу пікантних кадрів, які вона виставляє на огляд мільйонів користувачів. "Я завжди прислухаюся до чоловіка і розумію його почуття. Він завжди підтримує мене у прагненні бути тим, ким я хочу, і робити те, що я хочу. Але у мене ніби трапилося якесь пробудження", - говорить Кім Кардашьян.

Крім того, зірка зазначила, що не може гортати свій Instagram при дітях, адже в стрічці величезна кількість оголених людей. Кім Кардашьян зізналася, що її відверті знімки можуть зашкодити її репутації у роботі з реформування системи юстиції США. Модель говорить: "Зараз я в Білому домі, а на наступний день викладаю якусь фотографію в бікіні, сподіваючись, що політики її не помітять". Так не повинно бути, вважає Кардашьян.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

Нагадаємо, Кім Кардашьян повернула в моду червону помаду, і зробила це роздягнувшись.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Кім Кардашян показала, як готується до виходу в люди.

Також портал "Знай.ua" писав, Кім Кардашьян в короткому платтячку прилягла перед фотографом.