Українська співачка Софія Ротару виступить в Росії під Новий рік за 60 тисяч доларів. Про це розповів генеральний менеджер одного з московських агентств.

Менеджер стверджує, що на команду співачки з гонорару йде 15 тисяч доларів. Відзначається, що вони з різних міст, хоча частина колективу вже знаходиться в Москві.

Софія Ротару, фото: РИА "Новости"
Софія Ротару, фото: РИА "Новости"

"Гонорар артистки на новорічний корпоратив у грудні нам оголосили $ 60 тис. Частина колективу вже в Москві, Софія Михайлівна живе у власному житлі. Але додаткові витрати - транспортні, на шляху його колективу. У кошторисі, який ми отримали було пораховано проживання в готелі, транспорт, добові. Колектив співачки з різних міст, тому й квитки в кошторисі позначені з різних населених пунктів. Крім того, відзначено переліт бізнес-класом для сестри співачки Ауріки. Разом транспортні витрати за кошторисом для нашого корпоративу склали 15 040 доларів США. Але мова йшла про можливі знижки - все обговорюється ", - повідомив менеджер.

Нагадаємо, Ротару відправиться підкорювати Москву.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Як повідомляв Знай. ua, Ротару зацькували в Росії за підтримки українських героїв, ситуація на межі.

Також Знай. ua писав, що одружений Алібасов заговорив про весілля з Ротару.