Нагадаємо нашим читачам, що лідер гурту Rammstein Тіль Ліндеман, у своєму новому музичному проєкті "Lindemann" презентував кліп "Frau & Mann", де можна побачити і відому українську співачку Світлану Лободу.

Про це стало відомо завдяки новому відео на YouTube-каналі гурту.

Відомо, що в кліпі знялися його музичний партнер, українська співачка Світлана Лобода і актор Петер Стормаре, який виконав роль російського космонавта Лева Андропова у фільмі "Армагеддон".

Скріншот зі Світланою Лободою з кліпу гурту "Lindemann", YouTube
Скріншот зі Світланою Лободою з кліпу гурту "Lindemann", YouTube

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років
Показати ще

Кліп знімався в Санкт-Петербурзі. На жаль, у відеохостингу YouTube коментарі до ролика закрито, але користувачі активно обговорюють кліп в акаунтах Lindemann в Facebook і Instagram. Німецькі шанувальники поділилися своїми враженнями.

Більшість німецьких шанувальників дуету залишили виключно схвальні відгуки, назвавши кліп класним, приголомшливим та смішним.

"Дуже незвично і несподівано! Нехарактерне музичне відео, багато символізму і веселощів", - поділився враженнями у Facebook шанувальник під ніком Mimi Beckmann.

"Круте відео. Особливо кінцівка. Ви перевершили самих себе. Профі і є профі", - написав в Instagram користувач @sa.rienne56666.

Нагадаємо, Лобода розбила голову Линдеманну у новому кліпі, фанати не дізнаються зірку: "А де голі дуп*ци?".

Як повідомляв Знай.uа Лобода заінтригувала мережу загадковим фото: "Селянський стиль".

Знай.uа писав, Макс Барських спантеличив мережу, фанати викрили особисте життя співака: "Він хоч орієнтацію не приховує".