Комік, актор та співак Гарік Харламов у своєму Instagram заінтригував публіку анонсом фільму про російський шоу-бізнес, якому він з'явився в образі Едуарда Суворого. У соцмережі Харламов повідомив, що вже незабаром глядачі побачать документальний фільм його героя Едуарда Суворого, який називається "Сльози Брайтона".

Як відомо, образ Едуарда Суворого для Гаріка Харламова був створений "Камеді клабом" ще в далекому 2008 році. Це такий собі бард-психопат, який на сцені співає під гітару пісні, щедро приправлені матюками і нецензурщиною. Крім Харламова, у фільмі "Сльози Брайтона" знялися Макс Фадєєв, Іван Ургант, Григорій Лепс, Тіматі та інші російські артисти. Картина оповідає про зародження шоу-бізнесу в Росії від імені Едуарда Суворого.

Що стосується скандалу з Асмус, то нагадаємо, що мова йде про її зйомки у фільмі "Текст", де вона була помічена у відвертій постільній сцені. Фанати пліткують, що Харламов новим фільмом мстить дружині за ту постільну сцену. Хоча пізніше з'ясувалося, що Крістіна Асмус в скандальній сцені 18+ могла використовувати спеціальну накладку, що прикриває інтимну зону.

Нагадаємо, гола дружина Харламова Асмус кинула виклик мільйонам хтивих чоловіків.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що скандальна Асмус підкорила серце відомого режисера.

Також портал "Знай.ua" писав, що Асмус розповіла, як чоловік доводить її до божевілля.