Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ і схудла, чим і хвалиться на своїй сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила яскраве відео, виступивши на телеканалі 1+1 в ранковому шоу "Сніданок" і виконавши свій свіжий латиноамериканський хіт "Elefante". Так, артистка позувала в латексному облягаючому вбранні, а в якості декорацій обрала різнобарвного слона.

"Доброго ранку! Марафон неймовірних подій у розпалі🔥 сьогодні згадала про гарячий початок ранку на @snidanok. Дякую вам, що запросили мене розпочати день разом з мільйонами глядачів та подарувати мій бадьорий хіт #Elefante 🐘, який підкорив вже не тільки українців, а й іноземних слухачів 💃🏽🔥", - поділилася емоціями Каменських. Фолловери взялися коментувати публікацію, але їх думки розділилися.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Нагадаємо, русалка Каменських в міні-бікіні змусила шанувальників помріяти.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Каменських застукали в ніжних обіймах Потапа.

Також портал "Знай.uа" писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим викликаючим фото.