Популярна російська і радянська артистка Алла Пугачова нещодавно відзначила 70-річний ювілей, але навіть у такому поважному віці зірка залишається в чудовій формі, у неї молодий чоловік і маленькі діти. У своєму Instagram співачка часто публікує фото зі свого життя і на них вона часто зачесана з макіяжем і при повному параді. А нещодавно друг Примадонни опублікував небачене раніше фото, а точніше обкладинку, яку прикрашає зірка. І там вона виглядає зовсім інакше.

Треба сказати, що фанати здивувалися, побачивши Аллу Борисівну в абсолютно непритаманному їй образі і засумнівалися, а чи вона це насправді. З'ясувалося, на цій обкладинці Пугачова відображена, коли їй було 46 років. Цей знімок потрапив на дебютну обкладинку журналу "Стас", який видавав друг артистки музикант Стас Намін в 1995 році. До речі, Намін пояснив, що розмістив це фото співачки з її згоди. "Просто такою її мало хто бачив – всі звикли до сценічного іміджу", - зазначив він.

Алла Пугачова, обкладинка журналу
Алла Пугачова, обкладинка журналу

Нагадаємо, Галкіна і Пугачову розкритикували за жорстоке поводження з дітьми.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що в мережі прогримів скандал через сперму Кіркорова, в якому постраждав Галкін.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори
Показати ще

Також портал "Знай.ua" писав, що Галкін влаштував жорсткий тролінг Собчак.