Популярна українська співачка і актриса Оля Полякова, яка відома також як Суперблондинка, активно веде свій профіль Instagram. Нещодавно знаменитість виставила серію кадрів з церемонії нагородження на вечорі "Ніч Химер", в рамках шоу "Зірковий шлях", де отримала нагороду "Королева року". Так, артистка приміряла розкішну відверту сукню, доповнивши образ масивними чорними крилами, а ось статуетку випадково впустила з рук і розбила просто на килимовій доріжці.

"Отримала вчора нагороду Королева Року, від каналу Україна, але побула нею всього 5 хвилин))) чому? Гортай!)))", - забавно підписала Полякова. Фолловери не пройшли повз: "💣 Бомба, всі і так знають, що Ви-Королева ❤️", "На щастя.", "Оля , тебе мамка сб‘є )))))))))", "Олечка нічого страшного тобі ще тисячі таких дадуть❤️ Ти ж Королева", "на щастя! Нехай розбивається!🎉👍", "Як же так??? Вислизнула...?🤔", "
В сім'ї не без талановитого рукожопа🤣".

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Оля Полякова разом з Лесею Нікітюк взяли участь у показі дизайнера Андре Тана в рамках Ukrainian fashion week.

А ще артистка в Одесі показала ідеальну фігуру в білому купальнику і зізналася, що відпочиває з подружкою, але здається, подружка була погано підготовлена до літа і не поголила ноги.