Популярна українська співачка, що живе і працює в Росії Віра Брежнєва часто радує публіку яскравими постами у своєму Instagram, де зібрала багатомільйонну аудиторію. Своїх фоловерів у соцмережі зірка нещодавно приголомшила новиною, що запускає свій бренд косметики, який матиме назву "VERA". Також співачка докладно описала все про нову лінійку, а трохи пізніше зняла пафосну рекламу цієї косметики, яку також опублікувала в мережі.

Як повідомляють російські ЗМІ, асортимент цієї лінійки нічим особливо не відрізняється від інших подібних брендів. Там представлені засоби для губ, для обличчя, для очей, для шкіри. Також стало відомо, що частина упаковки виготовлена з переробленого пластику, алюмінію і біорозкладного картону, а ще цю косметику, по словах Віри, не тестували на тваринах. Треба сказати, що шанувальники вельми неоднозначно відреагували на таку новину, одні вітають зірку з новим витком в її кар'єрі, а інші вважають, що такої косметики у світі і там предостатньо.

Нагадаємо, Брежнєва з донькою обмінялися тілами. Фанати помітили, що мама і донька більше схожі на сестер.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Брежнєва в латексі змусить тремтіти будь-кого.

Також портал "Знай.uа" писав, що Брежнєва в прозорому вбранні показала, що вона не жінка.