Відомо, що 17-річний Архіп Глушко порвав з колишньою учасницею популярного реаліті-шоу "Дом-2", 23-річною Марією Слугиной. Його зіркова мама Наташа Корольова стверджує, що в розриві немає нічого страшного. Також вона підкреслила, що син вступив до ВНЗ на факультет сходознавства і більше не спілкується з дівчиною. До того ж, ходили чутки, що вона йому не рідко зраджувала.

Наташа Корольова

Так, естрадна співачка Корольова думає, що в 17 років пари досить часто сходяться і розходяться. Також вона сказала, що у Архіпа вже з'явилася нова кохана.

"Взагалі він постійно з кимось зустрічається. Він хлопець розумний, красивий і, відповідно, має успіх у дівчат. Я знаю, що у Архипа зараз хтось є. Причому боюся, що й не одна", – заявила артистка.

Наташа Корольова

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними
Показати ще

До того ж, Корольова додала, що її син недовго переживав з приводу розставання з Слугиной, так як йому завжди є, чим зайнятися. Зокрема, Архіп активно займається вокалом. Також артистка не виключає того, що найближчим часом він спробує себе на сцені.

Нагадаємо, що у мережі з'явилося кумедне відео, на якому Тарзан (Сергій Глушко) катає перед концертом Наташу Корольову в сміттєвому баку.

Як повідомляв портал Знай.ua, Тарзан запостив знімок, на якому він прифотошопил свою голову до фотографії повного чоловіки в одних трусах, який вальяжно позує на дивані.

Також портал Знай.ua писав, що співачка Наташа Корольова опублікувала новий знімок, на якому вона зображена з матір'ю. Присвячена така фотографія до Дня матері.