Як відомо, популярна українська співачка Софія Ротару завжди відчувала себе в Криму повноправною господинею, а свою діяльність в РФ ніколи не приховувала. Також її гонорари в Росії доходили до 100 тисяч євро за виступ. Про це повідомив скандальний критик російського шоу-бізнесу Сергій Сосєдов, передає Російський Діалог.

Софія Ротару

Так, Сосєдов сказав, що артистка є абсолютно аполітичною людиною. Також, за його словами, відповідь Ротару на питання про приналежність Криму буде однозначним.

"Якщо у неї запитати, "чий Крим?", вона з гордістю відповість "мій", оскільки саме тут вона завжди відчувала себе повноправною господинею", - розповів критик.

Більш того, Сосєдов нагадав, що народна співачка жила в Ялті з 1976 року. У сім'ї Ротару був бізнес на цьому півострові, нерухомість. Також він стверджує, що вплив Софії було настільки сильним, що вона могла навіть скасувати концерти інших артистів.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Софія Ротару

Нагадаємо, що син Софії Ротару Руслан Євдокименко спростував інформацію про те, що сім'я Ротару спонсорувала українських військових у зоні АТО.

Як повідомляв портал Знай.ua. закиди через поїздки в Росію боляче вдарили по Софії Ротару.

Також портал Знай.ua писав, що українська співачка Софія Ротару виступить в Росії під Новий рік за 60 тисяч доларів.