Скандальна українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і працює в Росії, дуже активно веде свій аккаунт в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила незвичайне відео, танцюючи під свій новий хіт з альбому "Sold out" "Новий Рим". Так, артистка позувала з довгим прямим волоссям в золотому брючному костюмі, суцільно вкритому паєтками, засвітивши груди і демонструючи ідеальну розтяжку. До речі, режисером нового кліпу стане Алан Бадоєв, а до зйомок залишився всього тиждень.

"Придумай танець на трек #НОВЫЙРИМ, який стане головною фішкою нового кліпу малятка LO😉
До зйомок залишився всього тиждень.", - запропонувала шанувальникам Лобода. Фолловери не пройшли повз: "оце фізкультура !!!", "Уууу🔥 терміново йду вчитися танцювати😂✌", "Донателла Версаче?", "гопак", "космонавт)))))))", "Залипальний трешак🤘".

Популярні новини зараз
Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Світлана Лобода виклала дуже зворушливе фото вагітної себе і зізналася в любові молодшій доньці Тільді.