Телеведуча Сніжана Єгорова, яка є багатодітною мамою розповіла про особистої трагедії, з якою їй довелося зіткнутися в житті. Про це вона повідомила в передачі "Зірковий шлях" в рубриці "Кава з перцем" на каналі "Україна".

Єгорова зізналася, що у неї могло б бути шестеро дітей, проте одного малюка вона втратила. Так, у неї двоє дітей від першого шлюбу – Анастасія та Олександра, а також троє дітей від другого шлюбу – Аріна, Андрій та Іван.

"Я втратила дитину на досить великому терміні. І це був кошмар мого життя. Напевно, найстрашніший. Рятує тільки час, бажання і рішення народити ще одну дитину. І дай бог, якщо організм тобі дозволить це зробити. Я дуже вдячна, що я змогла після того народити своїх трьох молодших дітей", - каже "Зірковому шляху" Єгорова.

Сніжана Єгорова, фото: Сьогодні
Сніжана Єгорова, фото: Сьогодні

Вона зізнається, що люди дивувалися від її бажання мати велику сім'ю і без скромності цікавилися і лізли з радами.

Популярні новини зараз
Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

"Багато людей говорили мені - навіщо вам стільки дітей? Що ви з ними робите? Як ви їх використовуєте? У тебе ж є діти! Казали: "Ви що не знаєте, де презервативи купувати?", "Треба бути обережніше, ти артистка. Навіщо псувати своє тіло, свою кар'єру?". Зазвичай це було рішення. Тому що в той момент, коли я приймала рішення народжувати дитину, зазвичай були якісь супер пропозиції", - поділилася на каналі "Україна" Сніжана Єгорова.

Відомо, що після розлучення з Антоном Мухарським Єгорової вдалося знайти гідного чоловіка і зараз вона заручена. При цьому телеведуча зізналася, що після розставання довгий час не розглядала ніяких відносин і не шукала підтримки.

Нагадаємо, Мухарський різко висловився про жителів "ЛДНР" і закликав захистити Донбас стіною.

Як повідомляв Знай. ua, колишня скандаліста-Мухарського натякнула на весілля одним фото.

Також Знай. ua писав, що Сумская, Ступка, Бурмака та інші на прем'єрі в "Оскарі".