Гурт Yurkash став найкращим серед колективів, які виступали на Х-Факторі, за результатами голосування “Народна премія”, але на вручення нагороди запрошений не був, повідомляє “РБК-Україна”.

Yurkash виступали на Х-Факторі в 2017 році і тоді мали шалений успіх. Організатори шоу пообіцяли музикантам зняти відеокліп, але цю обіцянку не виконали й досі. “Ми — не Хатіко, щоб вірно чекати цього, оскільки ще тоді все було ясно... Але все одно в усіх теплилась маленька іскра надії на те, що слова в наш час мають силу”, - написав гурт на своїй сторінці у Facebook.

"Улюбленим колективом шоу Х-Фактор визнано YURCASH"

Маємо новини, що на вчорашному прямому ефірі шоу Ікс-Фактор (The X Factor Ukraine) оголосили результати голосування "Народна премія", де в номінації "Улюблений колектив шоу Х-Фактор" (за всі сезони існування шоу) переможцями визнано рок-гурт "Yurcash / Юркеш"! Дякую людям, які завжди голосували за них: тоді і зараз! Всі ми досі пам'ятаємо, яку розкачку і драйв дарували хлопці, всі пам'ятають ті рекордні перегляди на YouTube. А ще той захват, на кшталт: "Ого, які талантіща в нас під носом, оказується! Оце дають вогню!". Всі ми пам'ятаємо, як на фіналі під гучні овації їм обіцяли відзняти кліп! Вау! Прєлєсть! Конфетті і салюти!!! Але то був 2017, а скоро 2020... а кліпа всьо же нєт. Ну ми не "Хатіко", аби цього вірно чекати, бо все було ясно ше тоді... Все одно у всіх жевріла маленька іскра надії, що слова в наш час мають силу. Все стало іншим, залишилось мало тієї щирості, докотились до того, що на ефіри вже почали запрошувати (нині) "масковских" чи то "расєйских", бувших наших артістов-гастролерів типу Макса Барскіх. А наших найкращих, наших найщиріших - за ширму, за куліси! Нафіга запрошувати?! Кубки нині передають не руки в руки, не на ефірах, бо ж соромно дивитися в очі за невиконані привселюдні обіцянки. Але є луч пазітіва, який фігачить, мов прожектор! ЦЕ ЛЮДИ :) Проти них не папрьош! І це голосування тому неодноразовий доказ! Тому, ДЯКУЮ ШО ВИ Є👏 Разом - ми сила! 💪 РОК НЕ РЖАВЄЄТ!🤘 Вводимо хештеґ #стб_де_кліп_юркеш !!! #Yurcash #Юркеш #Переможці #Улюблений_колектив_шоуХФактор

Geplaatst door F.C. "Yurcash / Юркеш" op Zondag 15 december 2019

Також в дописі музиканти припустили, що їх не запросили на вручення Народної премії тому, що було соромно дивитись їм у вічі після невиконаної обіцянки.

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадуємо, що днями стало відомо ім’я першого з суддів українського відбору на пісенний конкурс Євробачення-2020.

Як повідомляв портал Знай.ua, український артист Андрій Данилко прийняв рішення, яке порадувало його шанувальників.

Також портал Знай.ua писав, що український артист Андрій Данилко 23 листопада несподівано прийняв рішення піти з "Х-фактора".