Українська співачка Злата Огневич презентувала студійний альбом "Сила поколінь". А також обкладинку альбому, на якій зображена з немовлям на руках.

В новий альбом артистки увійшли десять композицій, які українці знають з дитинства. . Це і "Щедрик", і "Пречиста Діва", і "Музиченьки", і "Тиха ніч", і "Чом ти не прийшов", і багато інших пісень. Спеціально для обкладинки нового альбому Злата Огневич знялася з немовлям, який символізує початок світу і початку нового життя, що вельми символічно напередодні Нового року та Різдва.

Злата Огнєвіч, фото: прес-служба Нового каналу
Злата Огнєвіч, фото: прес-служба Нового каналу

"Коли ми готували цей альбом і я побачила партитуру Щедрика, я зраділа неймовірно, бо це була моя дитяча мрія - заспівати її! Дякую талановитому саундпродюсеру реліза Михайлові Некрасову за КОЖЕН особливий трек!" - прокоментувала вихід нового альбому Злата Огневич "Сила поколінь".

Реліз артистки "Сила поколінь" вже отримав схвальні відгуки не лише від шанувальників артистки, які назвали альбом "вічним", але і від музичних критиків.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Нагадаємо, Злата Огневич на власному прикладі показала, як боротися з буллингом в школі.

Як повідомляв Знай. ua, Злата Огневич поділилася з українцям найпотаємнішим, це було важко пережити.

Також Знай. ua писав, що Melovin Кароль і Каменських "порвали" церемонію М1 Music Awards 2019.