Українська суперблондинка Оля Полякова часто радує публіку яскравими постами в своєму Instagram. Так, в цей раз співачка похвалилася шанувальникам, що побувала на балу, і доклала до посту фотографію, на якій можна побачити її розкішний образ. Оля відображена в куточку якоїсь красивої кімнати з ажурним світильником на стіні. Вона стоїть у спокусливій позі – упарившись однією рукою об стіну, а другу поклавши на бік, при цьому красиво вигнувши спину.

Як видно, на бал Полякова прийшла в розкішному чорно-золотистому комбінезоні з довгим пишним шлейфом, таким чином цей наряд перетворюється в сукні. Її волосся красиво укладене, а на обличчі яскравий макіяж, і на голові немає кокошника. У підписі до фото зірка написала: "Одного разу на балу", а також додала позначки сторінок тих, хто допомагав їй створювати цей образ. Шанувальники не залишили без уваги таку публікацію співачки і засипають її компліментами в коментарях до фото.

Нагадаємо, Полякова зводить з розуму довгими ногами.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що дочка Полякової переплюнула в красі навіть маму.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Також портал "Знай.ua" писав, що Оля Полякова показала, як повинна виглядати справжня королева ночі.