Популярна українська співачка, народна артистка України Ірина Білик часто радує публіку яскравими моментами з життя у своєму Instagram. Так, цього разу зірка показала неймовірно зворушливий і милий кадр, на якому зображена разом з сином Табризом. Фото виконано в чорно-білих тонах, на ньому співачка обіймає сина, вони разом закутаны у темний ковдру. Волосся Ірини розпущене у красивій укладці, а на її обличчі легкий макіяж, вона не дивиться в камеру, втім, Табриз теж не дивиться.

У підписі до фото Білик розповіла про сімейні цінності. "Сімейні цінності – не просто традиції, що передаються з покоління в покоління. Це все, що сім'я переживає спільно межах своєї обителі. Немає зв'язку більш міцного, ніж сімейні узи і не існує почуття більш щирого, ніж батьківська любов. А що ви вкладаєте в поняття "Сімейні цінності"? Які традиції існують у вашій родині?", - написала Іра. Шанувальники не залишили без уваги таку публікацію співачки, Ірину та її синочка засипають компліментами в коментарях.

Нагадаємо, Віталік Козловський побував на весіллі Гросу і злив фото.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Ірина Білик показала дорослого сина-красеня.

Також портал "Знай.ua" писав, що кривавою трагедією ледь не завершився концерт Ірини Білик і Макса Барських.