Відома зоряна тренер і телеведуча Аніта Луценко завжди дає безліч корисних порад про здоров'я і спорт на своїй сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила дуже важливий пост про харчування, розвіявши міфи українців про ще один екзотичний фрукт. Так, артистка відзначила, що ананас насправді не спалює жир, як багато хто звик думати, і він точно не допоможе схуднути. Варто відзначити, що грейпфрут і брокколі так само не є жироспалювальними, а все залежить від кількості і якості їжі.

"Сьогодні коротко : ананас не спалює жир 😅😂 хоча мені здається, що до цих пір багато хто думає, що все-таки з'їдаючи його - ти худнеш 🙈 ну принаймні я постійно чую це від людей, які побачили ананас🥳✨", - кумедно підписала Луценко. Фолловери не пройшли повз і почали жартувати: "Краще ананас на нг десерт ніж торт. 😁", "Ага, ще й грейпфрут спалює і брокколі з негативною калорійністю 🤣", "Напевно, особливо той, консервований, у банках з цукром😂", "🍍 мега екзотика для наших людей.. склався не вірний стереотип", "ананас спалює жир поки ти за ним йдеш в магазин 🙈👏", "Якщо ще посипати зверху чіа з годжі - результат взагалі вогонь🔥головне, не після 18:00🤣🤣".

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Астролог побачив у травні "лихо" для України Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Аніта Луценко записала відео, за допомогою якого можна вирівняти поставу і зробити ноги стрункішими. Тренування займе всього 5 хвилин.

Також знаменитість брала участь у популярному українському шоу "Танці з зірками", так що вирішила не тільки навчиться новим, але і навчити своїх фоловерів.

А ще тренер поділилася рецептом корисних лінивих вареників.