Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ і схудла, чим і хвалиться на своїй сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила в Сторіс кадри з запальної вечірки, розважаючись в компанії рідних та близьких. Так, артистка показала і цікаве відео з мамою Людмилою, на якому та танцює не гірше красуні-дочки.

Варто відзначити, що у мами з Настею відмінні відносини. Також в одному з інтерв'ю Людмила зізналася, що обожнює новоспеченого чоловіка Каменських Потапа, адже він справжній романтик, а також проводить багато часу зі своєю тещею. А нещодавно на шоу "Вечір прем'єр з Катериною Осадчою" разом з хрещеною мамою Каменських, народною артисткою України Аллою Кудлай, жінки представили іронічну пісню під назвою "Подруга".

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Нагадаємо, русалка Каменських в міні-бікіні змусила шанувальників помріяти.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Каменських застукали в ніжних обіймах Потапа.

Також портал "Знай.uа" писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим викликаючим фото.