Популярна українська співачка і актриса Оля Полякова, яка відома також як Суперблондинка, активно веде свій профіль Instagram. Нещодавно знаменитість виставила в Сторіс незвичайне пікантне відео, перетворившись на забавного ельфа за допомогою програми Snapchat. Так, артистка позувала лише в яскраво-червоному відвертому боді, засвітивши розкішні груди.

"Всім доброго ранку", - побажала Полякова мультяшним голосочком. Варто відзначити, що зіркова матуся двох дітей - справжній мотиватор для своїх шанувальників. Оля не тільки активно займається спортом, але і демонструє фоловерам вправи, які допоможуть привести себе у форму в домашніх умовах. Також артистка часто розповідає про дієти і правильне харчування, розкриваючи домашні рецепти смачної і здорової їжі.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Астролог побачив у травні "лихо" для України Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Оля Полякова разом з Лесею Нікітюк взяли участь у показі дизайнера Андре Тана в рамках Ukrainian fashion week.

А ще артистка в Одесі показала ідеальну фігуру в білому купальнику і зізналася, що відпочиває з подружкою, але здається, подружка була погано підготовлена до літа і не поголила ноги.