Популярна співачка Ані Лорак, яка вже кілька років не дає концертів в Росії, і об'їздила в турі "Діва" безліч російських міст, часто радує публіку яскравими постами у своєму Instagram. В цей раз зоряна красуня показала публіці миленький кадр з донькою Сонею. Схоже, дівчата влаштували собі фотосесію-вечірку в піжамах.

Як видно, співачка зображена, сидячи на широкому підвіконні, на ній червоно-біла картата піжама. Волосся зірки розпущене, а на її обличчі легкий макіяж. У неї на колінах прилягла Софія, дівчинка теж у картатій піжамі, але вона трохи світліша, ніж у мами. Вони обидві ледь посміхаючись дивляться в камеру. А на передньому фоні видно гарну штучну ялинку, яка оздоблена світлим декором. У підписі до фото Лорак написала: "З наступаючим Новим роком!". Шанувальники не пройшли повз і почали активно обговорювати публікацію зірки, вітаючи її у відповідь.

Нагадаємо, мокра Лорак оголилася і тут почалося, шанувальники не стрималися.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Ані Лорак розчарувала навіть російських шанувальників.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Астролог побачив у травні "лихо" для України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Також портал "Знай.ua" писав, що Ані Лорак заблукала в лісі перед черговим російським концертом.