Красень Микита Добринін був учасником романтичного реаліті-шоу "Холостяк" у дев'ятому сезоні, і таки знайшов своє кохання. Обраницею телеведучого і головного редактора чоловічого журналу XXL стала 21-річна Даша Квіткова. Парочка практично відразу після зйомок з'їхалася і почала жити разом. Закохані не приховують свої почуття і з задоволенням діляться подробицями особистого життя.

Так, нещодавно Микита на своїй сторінці в соцмережі Instagram опублікував два чорно-білих знімки, на яких дуріє Дашею. На першому фото Квіткова буквально осідлала чоловіка, вона встрибнула на оголеного Микиту ззаду, а він підхопив її ноги, і обидва завзято регочуть. На другій фотографії парочка відображена в спальні біля зім'ятого ліжка і вікна. Даша знову стрибнула на Микиту, але вже спереду, і міцно його обіймає, при цьому вони обидва в одному лише спідньому. У підписі до фото телеведучий написав: "Наш найдобріший ранок", а фоловери тут же кинулися обговорювати фото.

Нагадаємо, переможниця Холостяка поділилася тим, як в'є сімейне гніздечко

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити
Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, "Холостяк" Добринін показав свою обраницю у найвідвертішому ракурсі.

Також портал "Знай.uа" писав, що переможниця "Холостяка" показала весільне відео з Добриніним.