Кортні Кардашьян – старша з сестер сімейства Кардашьян-Дженнер. Красуня прославилася зйомками в сімейному реаліті-шоу, а тепер зібрала багатомільйонну аудиторію у своєму Instagram, яку часто радує яскравими моментами зі свого життя. Так, цього разу зірка показала в мережі ряд фото в різних відвертих вбраннях, які виглядають як дефіле.

Так, на першому фото Кортні з'явилася перед камерою у вузькій сукні з відвертим декольте цікавого фасону і декору – зверху вона бордова, а на подолі – чорна. На другому знімку красуня позує в яскраво-зеленому атласному платті, яке оголює витончену спину, тут вона стоїть боком до камери. На третій фотографії Кортні постала в довгій червоній сукні без бретелей, і стоїть при цьому біля красивих прикрашених ялинок. А далі йде ще три фото в цих же нарядах, але на них модель ще не "причесана".

Нагадаємо, Кортні Кардашян прикрасила тіло "голою" сукнею українського дизайнера.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що сестрички Кардашьян зганьбилися на червоній доріжці.

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку
Показати ще

Також портал "Знай.ua" писав, що старша Кардашьян переплюнула сестричок.