Знаменита українська співачка Світлана Лобода, яка в останні роки живе і виступає в Росії, часто радує шанувальників яскравими моментами зі свого життя, публікуючи фото в Instagram. Цього разу зірка трохи спантеличила публіку, виставивши у соцмережі кілька пляжних знімків, на яких позує в купальнику разом з дочкою.

Як видно, на пляж Світлана вийшла в темному роздільному купальнику без бретелей, який підкреслив ідеальну фігуру зірки. Поруч з нею можна побачити маленьку Євангеліну, яка є старшою донькою співачки. Дівчинка тут позує поруч з мамою, і шанувальники помітили, що на малій немає купальника, за що Лободу почали хейтити. Також деякі здогадалися, що це старі фото, адже на них Єва виглядає куди більш дрібної, а зараз вона вже доросла.

Нагадаємо, Лобода в шаленому танці засвітила тату в інтимному місці.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Лобода показала своє життя коротким відео.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Також портал "Знай.ua" писав, що Лобода перелякала людей фото з Дубая.