Відома російська актриса Христина Асмус, яка нещодавно викликала скандал постільними сценами у фільмі "Текст", часто публікує в мережі різні фото, радуючи своїх шанувальників. Цього разу зірка здивувала публіку фотографією з актором Іваном Охлобистіним. Цей персонаж відомий своєю антиукраїнською позицією, він активно підтримував анексію Криму Росією, більш того, Охлобистін разом з Пореченковим їздили на Донбас і стріляли по українських позиціях.

На фото Охлобистін ніжно обіймається з Христиною і навіть лізе до неї цілуватися. Схоже у них чудові стосунки після зйомок у серіалі Інтерни. Фоловери у коментарях до фото відзначили, що актор сильно постарів і виглядає, як бомж. А ось Христина в підписі до фото залишила лише безліч емодзі-сердечок, ніби зізнаючись йому у коханні.

Нагадаємо, гола дружина Харламова Асмус кинула виклик мільйонам хтивих чоловіків.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що скандальна Асмус підкорила серце відомого режисера.

Популярні новини зараз
Пенсії пропонують підняти на 60%: щоб більше не перебиватися копійками Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Також портал "Знай.ua" писав, що Асмус розповіла, як чоловік доводить її до божевілля.