Популярна співачка Аліна Гросу, яка влітку вийшла заміж за російського бізнесмена Олександра Комкова, часто радує публіку яскравими постами в своєму Instagram. В цей раз зоряна красуня вирішила показати фанатам фото і відео з вечірки, на якій виступала, а також розповіла про плаття, якому "вирішила дати другий шанс".

Як видно, перед камерою Аліна з'явилася в цікавому платті принта "зебра", яке покриває також шию і руки темною прозорою тканиною. Цей наряд гарно підкреслює фігуру і зону декольте, а ще воно трохи світиться в темряві. Її волосся розпущене в красивій укладці, а на обличчі вечірній макіяж. У підписі до фото Гросу розповіла про захід, який відвідала, а також розповіла, що вирішила дати цій сукні "другий шанс". Шанувальники почали обговорювати публікацію красуні, її засипають компліментами.

Нагадаємо, Аліна Гросу показала несподіваний талант, фанати у захваті.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Аліна Гросу приголомшила шанувальників неоднозначною заявою.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Також портал "Знай.ua" писав, що гаряча Аліна Гросу в леопардовій шубі згадала 90-ті, вийшло епічно.