Співачка Настя Каменських у фіналі талант-шоу “Х-Фактор” постала перед глядачами у новому, радикально зміненому іміджі, фотографіями якого вона поділилась у соціальних мережах, повідомляє портал “Politeka”.

Як повідомляється, руки Каменських усі були в штучних “татуюваннях”, а зазвичай кучеряве волосся співачка випрямила та вклала в стильну зачіску. А під час ефіру “Х-Фактора” Каменських пожартувала про те, що малювати татуювання їй допомагала інша зіркова суддя шоу Оля Полякова і на це пішла уся ніч перед ефіром.

“Так, тобі вони личуть. Сама маю п’ять”, “До цього іміджу тобі личуть татуювання”, “Класні татухи”, “Красуня ти, Настю” - написали користувачі соціальних мереж в коментарях до фотографій.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадуємо, що нещодавно Настя Каменських на своїй сторінці в Instagram розповіла про те, як святкувала Новий Рік та Різдво, коли була маленькою.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Каменських застукали в ніжних обіймах Потапа.

Також портал "Знай.uа" писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим викликаючим фото.