Популярна російська акторка Христина Асмус, яка прославилася роллю Варі у серіалі "Інтерни", а нещодавно викликала скандал постільними сценами у фільмі "Текст", часто радує публіку яскравими постами в своєму Instagram. В цей раз зоряна красуня, дружина російського коміка Гаріка Харламова показала незвичайне фото з чоловіком.

Як видно, Асмус з'явилася на фото в образі балерини – вона в пуантах та пачці, її волосся зібране в акуратну зачіску, а на її обличчі яскравий макіяж з акцентом на очах. Актриса пригортається до чоловіка, який також приміряв незвичайний образ. Шанувальники жартують в коментарях про рольових іграх подружжя. У підписі до фото Крістіна написала: "Суворий балет. Ви ж пам'ятаєте, що завтра прем'єра документального фільму «Едуард Суворий. Сльози Брайтона»?".

Нагадаємо, гола дружина Харламова Асмус кинула виклик мільйонам хтивих чоловіків.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що скандальна Асмус підкорила серце відомого режисера.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Також портал "Знай.ua" писав, що Асмус розповіла, як чоловік доводить її до божевілля.