Світська левиця, власниця власного косметичного бренду, сестра Кім Кардашьян, Кайлі Дженнер весь час радує фоловерів в Instagram новими кадрами. Нещодавно юна мільярдерка виставила дуже відверту серію чорно-білих фото, позуючи лише в мереживній білизні. Так, знаменитість виставила напоказ соковиті форми і тонку талію, зазначивши, що такі пікантні знімки зробила задля привернення уваги.

"just didn’t feel right going into 2020 without one last thirst trap😫🖤🖤 (Просто я б не відчувала себе добре, входячи в 2020 рік без останньої заманухи)", - пожартувала Дженнер. Фолловери залишилися в захваті від апетитної фігури дівчини і засипали її компліментами, однак були і ті, хто назвали Кайлі "силіконовою долиною" і відзначили, що її тіло виглядає зовсім неправдоподібно. Варто відзначити, що сестричка Кардашьян обожнює демонструвати фігуру в бікіні і відвертих вбраннях, однак подібні гарячі кадри ще не виставляла.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще