29 грудня в театрі "Сучасник" у Москві відбулася церемонія прощання з актрисою і режисером Галиною Волчек. На траурний захід також прийшла донька Алли Пугачової і співачка Христина Орбакайте.

Артистка з'явилася біля труни Волчек, одягнена в чорні штани і скромний джемпер теж чорного кольору. Зазначимо, що Христина намагалася не привертати увагу до власної персони. Вона тихо сіла поруч з сином Галини Борисівни, Денисом Євстигнєєвим, висловила йому слова підтримки, передають росЗМІ.

В кінці церемонії Орбакайте вийшла до журналістів. Вона була настільки засмучена, що забула пригладити розпатлане волосся. Адже у важку хвилину ніхто не думає про власний зовнішній вигляд.

"Дякую, Моя дорога, Галина Борисівна за подароване мені щастя перебувати, творити, грати поруч з Вами. Спасибі за вашу любов і довіру. Ви завжди в моєму серці. Я ще не можу повірити, що не зможу більше вас обійняти", - написала співачка у своєму Instagram.

Популярні новини зараз
ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків В Україні готується революція у житловій сфері Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Нагадаємо, що 26 грудня в Москві на 87 році життя померла видатна актриса і театральний режисер, одна із засновників театру " Сучасник" Галина Волчек.

Як повідомляв портал Знай.uа, у Москві попрощалися з актрисою і режисером Галиною Волчек. Вона відійшла на 87-му році життя після тривалої хвороби.

Також портал Знай.uа писав, що на церемонії прощання не з'явилася Алла Пугачова, був тільки її чоловік – Максим Галкін.