Відома українська телеведуча і співачка Регіна Тодоренко часто привертає увагу фанатів незвичайними постами в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила розкішний кадр, позуючи на райському острові Балі, куди прилетіла на відпочинок разом з однорічним сином Михайлом. Так, артистка показала, як засмагає на сонечку в шикарній віллі з басейном, попиваючи апельсиновий фреш і засвітивши струнку фігуру в купальнику чорного кольору.

"Випиваю апельсиновий сік за всіх ЗОЖників цього року, відлежуюсь на сонці за всіх ледарів , дратую і одночасно мотивую тих, хто постійно твердить «а, ну, звичайно, зрубала бабла і гріє п'яти в п'ятизірковому готелі»
Нехай у новій декаді ваші думки трансформуються з «не можу» в «я роблю, я створюю». Нехай кожен з вас відпочине в неймовірно красивому і приємному серцю місці, хай вистачить здоров'я і сил на досягнення своїх цілей, на турботу про близьких, на відкриття бізнесу, створення приголомшливого проекту і тд.", - поділилася думками Тодоренко. Фолловери залишилися в захваті, не пройшла повз і подруга Регіни ще з часів "Орел і Решка" Леся Нікітюк, засипавши красуню компліментами.

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Регіна Тодоренко написала, що американці і японці - набагато життєрадісніші українців, а потім звузила очі з допомогою пальців.

А ще артистка знялася в дуже незвичайній рекламі йогуртів з посипкою, показавши дві сторони себе і засвітила величезний вагітний животик.