Віталій Козловський – відомий український виконавець, якого також називають секс-символом українського шоу-бізнесу. Красунчик активний користувач Instagram, де часто радує фанатів яскравими моментами з життя. Цього разу артист показав яскраве фото з сонячної Португалії, куди, мабуть, вирушив на новорічні свята.

Як видно на фото, Віталік побував біля відомої на весь світ релігійної споруди – статуї Король-Христос, яка знаходиться в португальському місті Алмада. На прогулянку туди Козловський одягнув прості сині джинси та білу футболку, поверх якої накинув чорну шкірянку з картатою хусткою-шарфом. Артист повторив позу статуї, він мило посміхається, дивлячись у камеру. У підписі до фото Віталій написав: "Підсумок такий: Вір у мрію й у себе! Все буде! Все у твоїх руках". Шанувальники в захваті від нового фото артиста, його засипають компліментами.

Нагадаємо, Віталій Козловський привітав з Новим роком милим віршиком.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Козловський презентував новий кліп.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Також портал "Знай.uа" писав, що Віталій Козловський показав фото біля моря і тут почалося.