Відома українська співачка та актриса, яка колись співала в групі "ВІА Гра" Надія Мейхер часто радує публіку яскравими постами у своєму Instagram. Напередодні Нового року зірка вирішила привітати шанувальників зі святами і виклала миле фото, в яке неможливо не закохатися.

Як видно, на знімку Надя позує в стильному вбранні – на ній чорний брючний костюм і біла блузка, а на ногах червоні туфельки на шпильках. Волосся красуні розпущене і трохи розпатлане, а на обличчі легкий макіяж і промениста посмішка, яку так люблять її фоловери. Співачка зображена в цікавому місці, вона сидить на підлозі у вільній позі. У підписі до фото Мейхер трепетно вітає шанувальників зі святами. Ті ж у відповідь теж почали писати Наді вітання і побажання.

Нагадаємо, розкішна Надія Мейхер спокушає мережу зухвалим образом.

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, чарівна Надія Мейхер закохала мережу новою фотосесією.

Також портал "Знай.ua" писав, що Надя Мейхер зачарувала мережу спокусливим фото.