24-річна модель Маргарита Паша в 2019 році стала "Міс Україною" і представляла країну на міжнародному конкурсі краси, хоча і не привезла головну корону. За період підготовки до конкурсу модель зібрала у своєму Instagram майже 20 тисяч підписників, яких тепер часто радує яскравими моментами зі свого життя.

Після всіх подій конкурсу на новорічні свята Маргарита вирушила відпочивати на Балі. Звичайно ж вона вже опублікувала фото звідти. Схоже, навіть на відпочинку модель не робить паузи в зайнятих спортом. На нових знімках красуня показала свої заняттях – вона стоїть в цікавому шпагаті, та в такому, що позаздрить навіть Волочкова. Маргарита вийшла на тренування в прозорих рожевих лосинах і короткому кораловому топіку. Її волосся зібране в тугий хвіст, а на очах темні окуляри. У підписі до фото модель написала: "Загадковий острів з неймовірною енергетикою! Перезавантаження свідомості".

Нагадаємо, ми показували дуже гаряче дефіле на "Міс Україна 2019".

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що як обирали Міс Україна 2019

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Також портал "Знай.ua" писав, що на "Міс Україна 2019" назвали ім'я переможниці.