Маргарита Паша – 24-річна модель, яка у 2019 році стала "Міс Україною" і представляла країну на міжнародному конкурсі краси, але їй не пощастило привезти головну корону. За період підготовки до конкурсу красуня зібрала у своєму Instagram майже 20 тисяч підписників, яких тепер часто радує яскравими моментами зі свого життя.

Нещодавно Маргарита вирушила на далекий острів Балі, де зараз тепло і сонячно. Дівчина частенько викладає в мережу яскраві фото свого відпочинку, але в цей раз показала відео красивого заходу сонця на острові. Маргарита відображена на пляжі біля самої води, вона стоїть спиною до камери і обличчям до красивого океанського заходу сонця. Як видно, на острові вітряно, вітер розвіває легкий одяг моделі та її волосся, зібране у хвіст. У підписі до фото Маргарита написала слово "Захід", а її прихильники почали засипати модель компліментами в коментарях до відео.

Нагадаємо, ми показували дуже гаряче дефіле на "Міс Україна 2019".

Популярні новини зараз
Закочуйте рукави – ще доведеться попрацювати: кого з українців не відпустять на пенсію у 2024 році Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що як обирали Міс Україна 2019

Також портал "Знай.ua" писав, що на "Міс Україна 2019" назвали ім'я переможниці.