Маша Полякова – старша дочка співачки Олі Полякової, 14-річна дівчинка активний користувач Instagram і вже сама заробляє на життя рекламними контрактами. У соцмережі юна модель часто публікує яскраві фото, і в цей раз показала знімок, який був зроблений на вечірній прогулянці в Маямі, де зараз відпочиває з сім'єю.

Як видно, на прогулянку Маша вийшла в легкому леопардовому вбранні з голими руками. Її волосся зібране у хвіст і укладене на одне плече, в нього заправлені сонцезахисні окуляри, на обличчі Полякової-молодшої легкий макіяж, а її вухах масивні сережки. У підписі до фото Марія написала: "Початок нового життя. А як ви почали своє нове десятиліття?". Фолловери красуні не пройшли повз і почали активно обговорювати її нову публікацію.

Нагадаємо, дочка Полякової показала струнку фігуру в розкішному купальнику.

Популярні новини зараз
Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Полякова похвалилася красунею-дочкою в бікіні.

Також портал "Знай.uа" писав, що Полякова змусила доньку схуднути через коментарі у соцмережах.