Пасажирський літак авіакомпанії «Українські авіалінії», на борту якого перебувало 178 осіб, розбився незабаром після зльоту з аеропорту Імама Хомейні в столиці Ірану. На борту Боїнга 737, рейс PS 752 якого прямував з Тегерана в Київ, не залишилося нікого в живих. Поки невідомо, чи пов'язана трагедія з атакою військових баз США Іраном, а попередньою версією є технічна несправність лайнера, який здійснив свій перший політ в 2016 році. Так, одним з перших, хто висловив своє співчуття загиблим та їх сім'ям став телеведучий Анатолій Анатоліч, опублікувавши пост в Instagram.

"Ранок починається зі страшних новин. Інформації поки що дуже мало.
Український літак розбився.
Рейс з Тегерану. На борту 180 пасажирів. Першими про катастрофу повідомило іранське ТБ. Інформації мало, літак українських авіаліній. Мої співчуття родинам пасажирів та близьким екіпажу.", - поділився поганими новинами Анатоліч. Фолловери не пройшли повз, підтримуючи артиста в коментарях.

Популярні новини зараз
"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Раніше "Знай.uа" писав, що по військовій базі поблизу міжнародного аеропорту Багдада завдали три ракетних удари.

Також український літак розбився в Ірані відразу після зльоту

А ще ВСУ повідомили про втрати України у грудні: скільки військових загинуло на Донбасі, захищаючи батьківщину.