Популярний український телеведучий, ведучий "Євробачення" і фіналіст шоу "Танці з зірками" Володимир Остапчук, який нещодавно заявив про розлучення з дружиною, часто радує публіку яскравими постами в своєму Instagram. Знаменитість виставив забавну серію кадрів, де катається на лижах на відомому курорті Куршевель, Франція. Так, артист позував на одному зі спусків з фоном мальовничих гір, проте в якийсь момент його ноги почали жити окремим життям.

"Очікування vs реальність", - посміявся Остапчук. Фолловери не пройшли повз: "Відпрацював новорічну ніч у Буковелі і на зароблене відпочиває в Куршавелі..... як не патріотично..... 🤔😋😐", "сноуборд спробуй , взагалі інші враження", "Блін, як там класно😍", "А ввечері як ноги болять", "як так, сноуборду зраджувати не можна🏂☝🏻😁", "А чо не в плавках? 😂".

Популярні новини зараз
Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Нагадаємо, Остапчук після розлучення і "Танців з зірками" не стримався.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Остапчука прикували наручниками і замкнули в клітці.

Також портал "Знай.uа" писав, що Остапчуку після "Танців з зірками" і болісного розлучення терміново знадобилася допомога українців.