Потап, гурт MOZGI, "Время и Стекло" і Мішель Андраде презентували днями спільну україномовну пісню під назвою "20s", яка стала подарунком від зірок лейблу до Новим році і Різдва.

На свіжу композицію знаменитості також встигли зняти душевний атмосферний кліп, який вже опублікований на YouTube-каналі MOZGI.

Авторами україномовного Last Christmas стали Олексій Потапенко (Потап) і Олексій Завгородній (Позитив).

Спеціально для відео всі артисти зібралися разом на новій MOZGI Studio і показали, як голосно, весело і по-сімейному тепло святкують зимові свята: співають, танцюють, багато жартують і обмінюються подарунками.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Нагадаємо, що відома українська співачка і дружина Потапа Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, виконала свій хіт Elefante українською мовою.

Як повідомляв портал Знай.uа, 10 січня святкує свій день народження відомий український режисер, кліпмейкер, сценарист і режисер Алан Бадоєв. Йому виповнилось 39 років.

Також портал Знай.uа писав, що популярна українська співачка Maruv стала справжнім "проривом" року не тільки завдяки голосу, але і завдяки своїм незабутнім шоу, а також дуже пікантним нарядам.