Як відомо, навколо грузинського тренера "Зважених та щасливих" і телеведучого Іраклі Макацарія багато чуток і пліток. Його часто запрошують на світські заходи і телешоу, а також обговорюють його особисте життя.

Іраклі Макацарія

З ким би Іраклі з'явився на червоній доріжці, йому приписують роман. Він вже мільйон разів відповідав на питання про те, які дівчата йому подобаються. Також виникли інколи плітки про його нетрадиційну орієнтацію, так як Іраклі вже 34 роки і досі у нього нікого немає".

Для ютуб-проєкту TrueStory Іраклі дав відверте інтерв'ю і розповів про невдалих підкатах, успіхи благодійного фонду, який рівень дівчата Макацарія, а також про свою орієнтацію.

"В основному, таке кажуть скривджені дівчата. Чомусь таке сприйняття, якщо дівчина підкочує до чоловіка, то він не повинен відмовити. "У сенсі, немає? У тебе, що, проблеми?". Багато хто не сприймають відмови. Але я не можу витрачати свій час, щоб спростовувати і комусь щось доводити. Повірте, у нас все добре", - сказав Іраклі.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Нагадаємо, що зірка українського "Холостяка", тренер "Зважених та щасливих" на СТБ Іраклі Макацарія вирішив займатися ювелірним бізнесом.

Як повідомляв портал Знай.ua, Іраклі Макацарія зізнався, що йому подобається олімпійська чемпіонка і фіналістка шоу "Танці з зірками" Ганна Різатдінова.

Також портал Знай.ua писав, що Іраклій Макацарія так і не знайшов собі наречену в нашій країні, а ось роботи тут у нього предостатньо. Він опублікував у своєму Instagram гарні фото нічного Баку, який нещодавно відвідав.