Ні для кого не секрет, що зірки, блогери і звичайні люди фотошоплять фотографії для соцмереж. Але іноді селебріті так захоплюються редагування знімків, що не помічають, як "пливуть" стіни і горизонти на відфотошоплених кадрах. Нещодавно в акаунті "celebface" в Instagram з'явилися фотодокази безбожного фотошопу на знімках відомих зірок.

Так, найбільше грішить редагуванням фотографій, судячи з цієї добірки, американська телезірка і молода мільярдерка Кайлі Дженнер. На недавніх фотографіях в акаунті дівчини неозброєним оком можна помітити редагування. Також в збірці є один із знімків сестри Кайлі – Кім Кардашьян, ця телезірка теж зловживає фотошопом. Також на фотошопі зловили модель Ана Монатна, Вінні Харлоу, а також епатажну виконавицю CardiB.

Нагадаємо, Forbes назвав найбагатших зірок світу, Кайлі Дженнер вже не перша.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що названі 5 найбільш молодих і багатих знаменитостей, Кайлі Дженнер серед них.

Популярні новини зараз
Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Також портал "Знай.uа" писав, що Кайлі Дженнер показала, як залишатися стильною в сильні морози.