Скандальна російська актриса Христина Асмус, яка прославилася роллю Варі у серіалі "Інтерни" і є дружиною російського коміка Гаріка Харламова, часто радує шанувальників яскравими постами в своєму Instagram. Цього разу красуня показала кумедний кадр, на якому позує в дуже незвичному образі за трапезою.

Як видно, Христина відображена, лежачи на дивані в вальяжною позі, вона самозабутньо трапезує чіпсами. Ну або вдає, адже фанати не вірять, що акторка їсть таку шкідливу їжу. При цьому на ній бежеві укорочені брюки і біла футболка, поверх якої вона накинула картату кофту, а на ногах актриси масивні червоні кросівки. Асмус не підписала своє фото, зате залишила безліч забавних хештегів, а прихильники кинулися обговорювати нову публікацію зірки.

Нагадаємо, гола дружина Харламова Асмус кинула виклик мільйонам хтивих чоловіків.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що скандальна Асмус підкорила серце відомого режисера.

Популярні новини зараз
Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

Також портал "Знай.ua" писав, що Асмус розповіла, як чоловік доводить її до божевілля.