Після розлучення з популярною американською співачкою Майлі Сайрус актор Ліам Хемсворт почав зустрічатися з актрисою Медісон Браун, встиг розлучитися з нею і зустріти нове кохання. Нею стала 23-річна австралійська модель Габріелла Брукс.

І якщо раніше про їх роман розповідали лише інсайдери, то буквально днями папараці все ж вдалося зловити їх разом на пляжі.

Так, зарубіжне видання New Idea опублікувало фотографії, на яких видно, як щаслива парочка цілується на австралійському пляжі Байрон-Бей і не залишає шансів припускати, що між ними – тільки дружба.

Популярні новини зараз
У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Гороскоп на тиждень з 15 по 21 квітня для всіх знаків Зодіаку: визнання для Овнів, перешкоди Дів та шанси Риб Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою
Показати ще

Варто відзначити, що в грудні Габріелла обідала з батьками Ліама. Фотографи відобразили, як Габріелла обмінялася теплими обіймами з матір'ю свого хлопця, Леоні, а після вони всі разом вирушили в один з місцевих ресторанів в Австралії.

Нагадаємо, що Майлі Сайрус офіційно розлучилася з чоловіком актором Ліамом Хемсвортом у день річниці власного весілля 24 грудня.

Як повідомляв портал Знай.uа, спливли нові подробиці розлучення Майлі Сайрус з Ліамом Хемсворт.

Також портал Знай.uа писав, що Майлі Сайрус почала зустрічатися з австралійським поп-співаком Коді Сімпсоном.