Микита Добринін – молодий чоловік, який у дев'ятому сезоні був учасником реаліті-шоу "Холостяк", і який на диво реально знайшов свою любов на проекті. Обраницею головного редактора чоловічого журналу XXL стала 21-річна Даша Квіткова. Парочка практично відразу після зйомок почала жити разом. Закохані не приховують свої почуття і з задоволенням діляться подробицями особистого життя.

На новорічні свята Микита і Даша, як і багато зірок, вирушила на сонячний острів Балі, звідки то і справа викладають яскраві фото. Так, в цей раз Добринін показав кілька інтимних кадрів з казкового відпочинку з коханою. На нових опублікованих фото закохана пара позує в неймовірно гарній лагуні біля водоспаду, видно, що вони насолоджуються один одним в затишному місці. У підписі до фото Микита написав довгий пост про те, що потрібно дбати про коханих.

Нагадаємо, переможниця Холостяка поділилася тим, як в'є сімейне гніздечко

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, "Холостяк" Добринін показав свою обраницю у найвідвертішому ракурсі.

Також портал "Знай.uа" писав, що переможниця "Холостяка" показала весільне відео з Добриніним.