У четвер, 16 січня, в ресторані "Rumors" телеканал "1+1" презентував ювілейний сезон вокального шоу "Голос країни". Відсвяткувати ювілей і привітати команду прийшли Тіна Кароль, Катерина Осадча, Надія Матвєєва, Ксенія Мішина, Ганна Різатдінова, Олександр Прохоров, Максим Леонов, Олена Шоптенко, Соломія Вітвіцька, Валентина Хамайко, Володимир Остапчук, Даніель Салем і багато інших. Ведучим презентації стали Юрій Горбунов та Володимир Завадюк, які згадали найбільш знакові факти за всю історію проєкту.

Голос країни 10, колаж: Знай.ua
Голос країни 10, колаж: Знай.ua

Так, "Голос країни" визнаний правовласниками формату TheVoice однією з найуспішніших адаптацій у світі. Наша країна стала другою, яка отримала права на формат. На сьогоднішній день кожен випуск дивиться понад 5 мільйонів людей, а офіційний YouTube канал шоу отримав "золоту кнопку" і має більш 2 мільйонів передплатників.

Святковий захід відвідав генпродюсер "1+1" Максим Кривицький, який зазначив, що "Голос країни" є одним з найуспішніших проєктів телеканалу.

"Голосу країни" вже 10 років - ювілей. Це одне з найулюбленіших і найбільш успішних шоу в нашій країні. У цьому сезоні на кастинги вже приходять учасники, які почали дивитися проєкт ще коли були дітьми, ціле покоління виросло на ньому. Десятий сезон буде дуже незвичайним і гарантовано порадує глядачів. Традиційним залишається потужна вокальна складова частина і унікальні тембри. У нас буде 5 суперзіркових тренерів, за якими неймовірно цікаво спостерігати. На сцені твориться така хімія, неможливо відірвати погляд, вона заряджає. Я вже бачив перший епізод, і хочу сказати, що він викликає дуже теплі почуття. Вони схожі на ті, які виникають, коли приходиш додому, а тебе зустрічає і обіймає дитина. І ти відразу перемикаєшся та забуваєш все погане, і стає дуже тепло і затишно", - сказав він.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Голос країни

За всю історію вокального шоу десятки зірок українського шоу-бізнесу приходили на "сліпі прослуховування". На презентації організатори заявили про участь у 10 сезоні актриси Дар'ї Петрожицької. На заході вона наживо виконала пісню під назвою "Голубка", з якої і прийшла на "сліпі прослуховування". Крім того, вже у прем'єрному випуску глядачі побачать учасника "Танців з зірками", нового ведучого "Одруження наосліп" Даніеля Салема.

Головний продюсер "Голосу країни" та керівник напряму Big Entertainment Show Володимир Завадюк сказав, що крім сильних учасників і неординарних тембрів, ювілейний сезон запам'ятається глядачам.

"Ми зібрали потужний тренерський склад, глядачам буде цікаво спостерігати за розвитком відносин двох пар - Тіни Кароль та Дана Балана і ПТП і NK, для яких MONATIK на проекті став сімейним психологом", - пожартував він.

Голос країни

Тіна Кароль також вимовила натхненну промову.

""Голос країни" - це крутий віраж у вашому житті. Це можливість відкрити себе, якої раніше не було в мене. Я починала, коли таких проектів не було, і я могла тільки показувати свої диски продюсерам. І можу вам сказати - не втрачайте свій шанс. Я завжди буду підкреслювати, що успіх приходить до підготовлених. Ти можеш бути не дуже талановитим, не надто співаючим, але дуже впертим, працьовитим, натхненним, і якщо тобі це дійсно потрібно, то все вийде. Пам'ятайте, що життя - це авантюра. Ідіть вперед до своєї мрії, ризикуйте, надихайтеся всім і допомагайте тим, хто цього потребує навколо вас. Добро повернеться до вас бумерангом. А сцена - це випробування психологічне, крім голосу, потрібно мати міцні нерви. Якщо десятий сезон "Голосу країни" - це ваш сезон, то скажіть собі внутрішньо - "так", і тоді все вийде. Я бажаю всім учасникам успіху, творчої команди - крутих рейтингів і пам'ятайте, що кожна ваша поява на сцені повинна бути wow-фактором", - сказала співачка.

Голос країни

Голос країни

Голос країни

Голос країни

Голос країни

Голос країни

Голос країни

Нагадаємо, що Тіна Кароль похвалилася дуже відвертим несподіваним образом з архівної фотосесії, позуючи в чорному облягаючому платті з глибоким декольте і пікантним розрізом на нозі.

Як повідомляв портал Знай.ua, напередодні початку ювілейного сезону "Голос країни" в Києві відбулася презентація головної вокальної битви епох.

Також портал Знай.ua писав, що Тіна Кароль похвалилася дуже ніжним несподіваним образом зі свіжої фотосесії, позуючи серед екзотичних метеликів.