Популярна українська співачка Надя Дорофєєва, яка працює в продюсерському центрі Олексія Потапенка і виступає в складі групи "Время и стекло", часто радує публіку яскравими постами у своєму Instagram. Нещодавно красуня відпочивала у спекотній Домінікані, звідки часто публікувала пікантні фото в соцмережі. Але цього разу Надя еротичним знімком попрощалася з Домініканою, і натякнула на переїзд в інше місце відпочинку.

На новій фотографії красуня з'явилася в сексапільному образі, стоячи біля пальм на тлі фантастичного океанського пейзажу. На ній красивий чорний купальнику, поверх якого Надя накинула вільну прозору накидку в дрібний чорний горошок. Ця накидка абсолютно нічого не приховала, і фанати можуть намилуватися красивим тілом співачки. При цьому Дорофєєва стоїть спиною до камери в спокусливій позі, однією рукою тримається за пальму, а другу запустила у розпущене волосся. У підписі до фото артистка написала: "Пока Домінікана, ми полетіли. Привіт…". Шанувальники тут же кинулися обговорювати фото красуні, засипаючи її комплементами в коментарях.

Нагадаємо, Надя Дорофєєва запропонувала шанувальникам пограти, знайшлося багато охочих.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Надя Дорофєєва в пляжному образі затьмарила Дубай.

Також портал "Знай.ua" писав, що Надя Дорофєєва дала пораду шанувальникам.