Відома американська телезірка, світська левиця і модель Кім Кардашьян, яка прославилася зйомками в сімейному реаліті-шоу, часто радує публіку яскравими постами в своєму Instagram. Нещодавно зірка вирушила на відпочинок до Мексики, звідки часто викладала пікантні фото, але в цей раз вирішила показати трохи інше фото.

На новому знімку можна побачити, що Кімберлі знову поекспериментувала з зовнішністю, а саме фото дуже незвичайне. На ньому зірка ніби виходить з хмар, на ній бежевий і блискучий латексний купальник-боді, який щільно обтягує соковиті принади, а на ногах хитромудрі босоніжки. При цьому довговолоса брюнетка Кім раптом стала кучерявою блондинкою, на її обличчі яскравий макіяж, вона проникливо дивиться в камеру. У підписі до фото Кардашьян написала: "Небесне небо", а шанувальники почали обговорювати новий знімок світської левиці.

Нагадаємо, Кім Кардашьян повернула в моду червону помаду, і зробила це роздягнувшись.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Кім Кардашян показала, як готується до виходу в світ.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

Також портал "Знай.ua" писав, Кім Кардашьян в короткому платтячку прилягла перед фотографом.